Gescheiden
Als ik toen wist wat ik nu weet, dan… Voordat ik mediator en echtscheidingsbemiddelaar werd, ben ik zelf ook gescheiden. Ik was toen jong, emotioneel en nog niet bekend met mediation bij scheiden. De ervaring die ik rijker ben, de wetenschap van nu en natuurlijk mijn opleiding en ervaring als mediator, zette mij vaak aan het denken: Als ik toen wist wat ik nu weet, wat had ik dan anders gedaan? Ik besloot mijn ervaring in een blog te schrijven en andere mensen die ook gescheiden zijn hier eens naar te vragen. De komende weken zal ik elke week een…

Als ik toen wist wat ik nu weet, dan…

Voordat ik mediator en echtscheidingsbemiddelaar werd, ben ik zelf ook gescheiden. Ik was toen jong, emotioneel en nog niet bekend met mediation bij scheiden. De ervaring die ik rijker ben, de wetenschap van nu en natuurlijk mijn opleiding en ervaring als mediator, zette mij vaak aan het denken:
Als ik toen wist wat ik nu weet, wat had ik dan anders gedaan?

Ik besloot mijn ervaring in een blog te schrijven en andere mensen die ook gescheiden zijn hier eens naar te vragen. De komende weken zal ik elke week een van die ervaringen met jullie delen.

Laat onze ervaring een steun zijn voor diegene die nu nog in het scheidingsproces zitten. En laten onze lessen een wijze raad zijn.

Geschreven door:
Rachel Schulte
Mediator&Echtscheidingsbemiddelaar
Kenaupark 24, 2011 MT Haarlem

Categorieën

Tags

Bezoekadres

Waarderweg 19

2031 BN Haarlem

Postadres

Dompvloedslaan 122

2051 NG Overveen

Gemeente Bloemendaal

Provincie Noord-Holland

R. Schulte Mediation

De persoonlijke mediator voor jullie gezin