Rondom de scheiding

Als jullie uit elkaar gaan en kiezen voor Rachel Schulte Familie Mediation, biedt dat jullie vele voordelen vergeleken met andere echtscheidingsbegeleiding. Zo heb ik een uitgebreid netwerk van specialisten en experts die nodig zijn bij een scheiding. Naast mediator en echtscheidingsbemiddelaar ben ik tijdens het mediationtraject de projectleider van jullie scheiding. En zo heb ik voor jullie vast afspraken met hen gemaakt om jullie zo goed en vakkundig mogelijk van A tot Z bij te staan tijdens het hele echtscheidingstraject. 

Als je gaat scheiden komt er veel meer bij kijken dan een echtscheidingsconvenant en ouderschapsplan opstellen en bij de rechtbank indienen. Heel belangrijk is goede communicatie, zo komen jullie tot duidelijke afspraken. Afspraken die voor jullie beiden goed voelen en ook goed zijn. Tijdens de scheiding ontstaan veel onzekerheden en onduidelijkheden. Als mediator en echtscheidingsbemiddelaar help ik jullie om zo snel mogelijk duidelijkheid te krijgen. Dit hebben jullie als ouders ook nodig richting de kinderen. Jullie willen weten wat er allemaal geregeld en verdeeld moet worden en wat er mogelijk is. Daarom pakken we stapsgewijs alle onderdelen aan in de volgorde die in jullie situatie het beste past.
Communicatie
Kinderen
Woning
Hypotheek
– Verzekeringen
– Juridische advies
– Financieel en fiscaal advies

 

*Let wel: mijn netwerk bestaat uit vertrouwde samenwerkingspartners en zijn niet direct verbonden aan of onderdeel van Rachel Schulte Familie Mediation. Afgenomen diensten zullen rechtstreeks aan deze partijen worden betaald.

 

Rachel Schulte
Tel.: +31 (0)6 - 410 003 26
info@rschultemediation.nl

K.v.K.: 68909853
BTW NR: NL002074647B71
NL61KNAB 0256 5464 44

Social Media
 

MFN Register mediator
NMV